top of page
Library.jpg

NYHETER OM CONSIGLI

Kitty.jpg

KITTY COLBJØRNSEN AARSETH GÅR TIL CONSIGLI

Hun er arkitekt og har jobbet med optimalisering av leiligheter som administrerende direktør i Parallelo, og senest med prosjektutvikling i Obos. I mai begynner hun i Consigli.

Hun er arkitekt og har jobbet med optimalisering av leiligheter som administrerende direktør i Parallelo, og senest med prosjektutvikling i Obos. I mai begynner hun i Consigli.

LES OM OSS I ESTATE!

Buchardt har investert i Marketer, Consigli og Flexspace

 Hvis det ikke er et selskap hvor vi kan være kunde og bidra med noe til selskapet, så er ikke vi så aktuelle, sier Anders Buchardt om propteech-investeringene.

327511.jpg
Hanne.jpg

VI STYRKER LAGET MED HANNE!


har krysset Grønlandsisen fra øst til vest på ski med pulk, alene med søsteren, på selvorganisert tur. Nå tar hun produktansvaret for Consigli-tjenestene som gir innsikt i risiko i dokumentpakkene i forretningsprosessene i bransjen vår. -

Hanne har sterk domenekunnskap fra bygg og er Sivilingeniør på konstruksjon fra NTNU. Hun blir et godt bindeledd mellom Bygg og Tech, som sikrer at vi fortsetter å være tett på den virkelige situasjonen i bransjen og parrer denne med det fremste innen kunstig intelligens i tjenesteutviklingen.

Contact

GODT NYTTÅR

fra alle oss i Consigli!

Vi takker for et fantastisk spennende år og sender ønsker om en strålende Jul og et godt nyttår! 

Vi er takknemlig for alle dere flotte mennesker som har valgt å bli med på reisen vår enten som ansatt, samarbeidspartner, investor eller kunde i år. Vi har skapt CONSIGLI AS på rekordtid og vi er klare for å klatre videre inn i 2022 med stor iver og entusiasme sammen med dere! 

Screenshot 2021-12-29 at 13.43.40.png
Man on Computer

VI SØKER CLOUD DEVOPS ENGINEER!

Vi er på jakt etter flere dyktige mennesker til vårt Platform team!

Er du en utvikler med DevOps og Cloud (gjerne MS Azure) erfaring og har lyst til å bidra til å utvikle løsninger som skal benytte kunstig intelligens for å gjøre byggenæringen mer datadreven?  Send oss en søknad eller tips noen du kjenner som kan være interessert.

LES OM OSS I ESTATE!

Alle snakker om proptech-selskapet Consigli, vet du hva de gjør?

De bygger selvprosjekterende ingeniører, i videoen forklarer Janne Aas Jakobsen, gründeren bak Consigli hva dette innebærer

Screenshot 2021-12-08 at 15.22.45.png
Screenshot 2021-12-02 at 21.24_edited.jpg

ESTATES KONFERANSE EIENDOM OG TEKNOLOGI -CONSIGLI PÅ SCENEN

23.november var vi hos på Eiendom og Teknologi hos Estate Kunnskap og ba eiendomsnæringen gripe til teknologi i stedet for flere mennesketimer når vi skal leve opp til klimaforpliktelsene. Vårt tema var Teknologi møter Bærekraft. 
Det tas frem mye bra #proptech her i landet, og alle som gjør sitt beste for å gjøre en forskjell, trenger ekte eiendommer å teste og utvikle på. Takk til Proptech Norway og Estate Kunnskap for å koble eiendomsnæringen og oppstartsselskaper.

  

marko2.jpg

MØT MARCO!

Marco Pinto er ny på det faglige teamet som utvikler den matematiske koden for optimaliseringstjenesten vår. Marco skal snart forvare PhD-graden sin ved OsloMet og vi er utrolig glade for å ha ham på Consiglilaget!

PB020051.2000x1126.jpg

LES OM OSS PÅ TU.NO!

De har lært av Google, Facebook og Linkedin og bringer nye tenkesett inn i byggenæringen. Datamaskiner og programvare kan prosjektere bygg raskere og bedre enn ingeniørene gjør

IMG_5883.HEIC

LES OM OSS PÅ SHIFTER.NO!

Proptech-nykommer henter 19 millioner og får tungvektere på laget: «Kan snu opp ned på hele næringen»!

Woman on Her Computer

LES OM OSS PÅ ITBAKTUELT.NO!

Eiendomsaktørene har vært de ivrigste til å bidra med data og kunnskap i tjenesteutviklingen og bidrar med vekstkapital!

IMG_5883.HEIC

LES OM OSS PÅ BYGG.NO!

Et drøyt år etter oppstart har Consigli hentet til sammen 19 millioner kroner og flere bransjeaktører er kommet inn på eiersiden

1630322267754.gif

LES OM OSS I ESTATE

Dette proptech-selskapet kan utkonkurrere ingeniører - nå har de fått med Buchardt og Møller Eiendom på laget

Både Buchardts selskap AB Invest og Møller Eiendom er inne på eiersiden. Og flere kjente eiendomsselskaper har bidratt i tjenesteutviklingen til Consigli

  

Reiljers.jpg

LES OM VÅRT SAMARBEID MED REJLERS I ESTATE!

- "Nå kommer digitale selvprosjekterende ingeniører"

Rejlers bistår CONSIGLI AS med å utvikle digitale selvprosjekterende ingeniører. Med historiske data og kunstig intelligens kan bygge- og eiendomsbransjen spare tid og penger, samtidig som fremtidens bygg blir bedre. Vinn-vinn! 


trond.jpeg

LES OM OSS I DN!

Her er den tidligere toppkonsulenten og engleinvestorens råd til ferske investorer. Engleinvestor Trond Riiber Knudsen doblet porteføljen i koronaåret: – Da jeg begynte med dette i 2015 kom det mange velmente råd om at jeg burde droppe det

bjarne.jpg

LES OM OSS PÅ SHIFTER.NO

En ære å være et av selskapene som har fått plass i porteføljen til Bjarne Melbye og 2M2D i år! 
Gode innspill til selskapsutviklingen og smittende energi overbeviste oss om at dere er riktige bidragsytere for oss.

IMG_5883.HEIC

HVORFOR SATSE PÅ KVINNELIGE GRUNDERE? LES OM OSS  I DN!

Investor vil helst satse penger på kvinnelige gründere som Karen Dolva: – Kvinner tar bedre vare på pengene, har stor grad av empati og nærhet til kunden


  


ski.jpg

STOR-OSLO TAR I BRUK ANBUDSSJEKKEREN!

Snart vil Ski få et helt nytt hjerte. På den mest sentrale beliggenheten vil det bygges en sjeldent spennende miks av flotte boliger, hyggelige butikker, spisesteder, kaféer og grønne, innbydende uteplasser. 

For å sikre at underlaget som går ut til prising til entreprenørene skaper et best mulig utgangspunkt for byggingen, tar Stor-Oslo Eiendom i bruk CONSIGLI AS#Anbudssjekker

«Stor-Oslo Eiendom ønsker å være med å bidra i utvikling av ny teknologi for å ta bransjen videre. Vi har store forhåpninger når vi nå tar i bruk anbudssjekkeren fra Consigli, og vi tror denne vil forenkle arbeidet i de tidlige fasene av prosjektet frem til kontrahering av entreprenører. Samtidig vil dette bidra til å redusere usikkerheten i prosjektet, både for oss og entreprenørene.» Geir Saltvik, Prosjektansvarlig i Stor-Oslo Eiendom

«Stor-Oslo Eiendom har vært en av våre sentrale innovasjonspartnere helt siden vi startet Consigli. De har bidratt med data, eiendomsfaglig kunnskap og ikke minst inspirasjon, så det er derfor ekstra stas at de nå tar steget og kjøper lisens på vår Anbudssjekker til sitt flotte prosjekt på Ski» sier Consiglis Gründer, Janne Aas-Jakobsen

1630322267754.gif

TREKLØVERET ER PÅ PLASS!

Vi er utrolig glade for at Ingebjørg Foss Daae har valgt bli en del av ledelsen i CONSIGLI AS. Hun har de siste årene jobbet med ny teknologi og innovasjon i Entra ASA etter fartstid som blant annet fagansvarlig for systemintegrasjon i Siemens, rådgivende ingeniør i Multiconsult og teknologileverandør for industri- og prosessanlegg i Goodtech. Ingebjørg kan tekniske anlegg i eiendom på ordentlig, som er essensielt for videreutviklingen av vårt #PropTech-selskap. I Consigli utvikler vi #selvprosjekterende ingeniører som skal designe bedre bygg for fremtidens samfunn. Da er solid kunnskap om hvordan de tekniske systemene skal prestere sammen, noe av det viktigste for å sikre #bærekraftige løsninger.

Med en Master i Management og Bachelor i Kybernetikk, går Ingebjørg inn i rollen som COO her hos oss fra 1. oktober. Med Ingebjørg på laget har vi det klassiske trekløveret på plass i ledelsen: Anne CTO, Ingebjørg COO og JanneCEO og sammen med et supersterkt faglig utviklingsteam setter vi i disse dager våre første kommersielle tjenester ut i bruk hos kundene våre

Ulin_edited.jpg

MØT ULIN!

Vi ønsker velkommen til Ulin NA Qohar, som har flyttet seg og sin lille familie fra Bergen til Oslo for å bli en del av teamet vårt her i Consigli. Siden vi er i gang med å utvikle matematisk optimering for prosjekteringen av tekniske installasjoner i bygg, trengte vi en som Ulin på laget. Han er nemlig i ferd med å gjøre seg klar for å forsvare PhD-graden sin innen matematisk optimering ved Universitetet i Bergen og kan gjøre forskningen vi har gjort sammen med IFE om til kode og funksjonalitet på vår plattform. Forskningen hans er på “Mathematical model framework for the simulation of blood flow and tracer concentration flow in organs and live tissues” og viser at Consigli mener alvor når vi sier at vi tar vi det beste fra andre fagområder med oss inn i bygg- og anleggsnæringen.


Heldigvis har Ulin også en Mastergrad i fysikk og litt erfaring fra engineering, så han er kommet raskt i gang med å relatere kunnskapen om strømning i blodårer over til strømning av luft og vann i bygg. Matematisk er det omtrent to sider av samme sak.


Sammen, skal vi bygge matematikken som, kombinert med datadrevet maskinlæring, blir til selvprosjekterende ingeniører. Vi er veldig glade for å ha Ulin med oss i dette spennende og omfattende arbeidet!

Giang_edited.jpg

MØT GIANG!

Møt Giang, som bygger frontend til tjenestene våre! Giang har Mastergrad i modellering og dataanalyse fra Universitetet i Oslo og har jobbet hos oss siden vi startet med å programmere brukergrensesnittet vårt før sommeren. Vi bygger fancy deeptech for b2b, men vi vet at det er brukergrensesnittet som er avgjørende når brukene våre skal velge å ta i bruk vår teknologi fremfor å fortsette å løse oppgavene manuelt, slik de er vant til.

Mai 2021.png

MØT HENRIK!

Velkommen Henrik Moe Wæhre! Vår nye intern som skal bygge døren inn til Consigli sammen med Giang og våre andre utviklere i sommer. Henrik studerer informatikk på NTNU og skal få de flotte brukergrensesnittene, som Halogenhar hjulpet oss med å designe, til å bli levende og la brukerne få en god opplevelse når de tar Anbudsunderlagssjekkeren vår i bruk. Vi gleder oss til å ta imot våre første kommersielle kunder som skal bruke løsningen i sine byggeprosjekter allerede i høst!

Fatima.jpg

MØT FATIMA!

Velkommen til Fatima!


Vi er glade for at Fatima, en erfaren maskinlæringsingeniør fra mediabransjen, har valgt å komme til oss. Hun har Mastergrad i Computer Science fra UiT, Narvik, en MBA fra Tyskland og har jobbet med tidsserieanalyser av tekst og språkmodeller for mediebransjen i flere år allerede. I første omgang skal Fatima sikre at vi kommer fint i mål med våre tjenester som baserer seg på dokumenter og språk, men med solid erfaring fra maskinlæringsfeltet generelt, blir Fatima en helt sentral del av vårt tekniske utviklingsteam for å realisere Consigliplattformen.

Rossana desk.jpg

MØT ROSSANA!

Vi ønsker velkommen til Rossana som er PhD i Mattematikk fra UiO og har Mastergrad i teoretisk fysikk fra Paris. Vi er utrolig glade for at hun ville bli med i Consigli, for vi har brukt for de skarpeste hodene og den tyngste kunnskapen når vi skal lære maskiner å prosjektere og planlegge bærekraftige bygg for fremtidens samfunn. For Rossana er å kode kunstig intelligens en naturlig måte å finne ut av den fysiske verden. Det er en superkraft i arbeidet vi har foran oss!

Eystein.jpg

MØT EYSTEIN!

Velkommen til Eystein!


Eystein kom til oss etter en tid med analyse av kraftdata og har allerede erfaring med å bruke grafiske modeller og NLP på anbudsdokumenter for offentlig anskaffelse i Sverige. Det kommer godt med når vi bygger videre på anbudsunderlagssjekkeren vår her i Consigli!


Med en Master i maskinlæring, der deler av studiet ble gjennomført ved Beihang University i Kina, er Eystein en sentral spiller i vårt kjernelag på teknisk utvikling.

Asma.jpg

MØT ASMA!

Møt Asma som henter datadrevet innsikt fra byggeprosessen


Fra forskningsstilling i Simula, kom Asma til oss for å hente innsikt ut av data som allerede finnes i byggeprosessen. Hun har mastergrad i kunstig intelligens fra Brasil og er oppvokst i Bangladesh, så Asma er vant til å se verden fra ulike perspektiver. Det tror vi er en kjempefordel når vi skal klare å lære maskiner å planlegge de beste byggene for fremtiden - basert på den kunnskapen som ligger i dokumenter, lister, databaser og bygningsinformasjonsmodeller i den norske byggenæringen. Vi er veldig glade for at Asma ville bli med i det tekniske kjerneteamet her i Consigli.

Anne.jpg

MØT ANNE!

Møt Anne, Consiglis tekniske lagleder


Når vi utvikler digitale ingeniører, er det Anne som leder det tekniske teamet. Med 30 års fartstid innen IT har hun sett og hørt det meste og loser oss stødig mot målet. Anne kom til oss etter å ha ledet business intelligence -avdelingen i EnterCard, og har verdifull kunnskap om hvordan finansbransjen bruker datadrevet innsikt i sine prosesser. Her har vi i byggenæringen mye å lære!Med rutinert og stødig lagledelse, har Consigli rom for å bygge teamet videre med yngre ressurser med spisset kompetanse og stor vilje til å lære. Vi har tryggheten og selvsikkerheten som skal til for å forstå gevinsten i mangfold og bygger nå bevisst et lag som har bredde nok til å bygge plattformen som skal levere selvprosjekterende ingeniører til verden. Fremover vil vi la deg bli kjent med vårt interne kjerneteam. Sammen med et økosystem av gode leverandører av kompetanse, jobber vi for å bygge bedre bygg for fremtidens samfunn!

20210201TB-151.jpg

MØT JANNE- CONSIGLIS CEO OG GRÜNDER

Janne er grunnlegger og største eier i Consigli. Hun har ledet og bygget en rekke selskaper i tillegg til å være drivkraft for digitalisering og lønnsom bruk av data i byggenæringen de siste 20 årene. Janne er Sivilingeniør på konstruksjon fra NTH i tillegg til å ha en Master i Teknologiledelse fra NHH og trives best i grensesnittet bygg, anlegg & eiendom, IT, forretningsutvikling og finans. 


Janne har bred ledelseserfaring fra internasjonal konsernledelse til oppstartsbedrifter, i tillegg til en rekke styreverv. Hun bistår som rådgiver i en rekke andre oppstartsbedrifter og er lykkelig over å få muligheten til å bygge Consigli med sine faglig sterke kollegaer og i et foroverlent økosystem av investorer, kunder og støttespillere i den norske Bygg og Eiendomsbransjen.

bottom of page