Consigli tjenesteplattform

Våre tjenester

Vi gir deg innsikt og beslutningsstøtte i alle deler av prosjektering og innkjøpsfase.

 

innenfor risikoanalyse, kvalitetssikring og optimalisering av ditt prosjekterte underlag.  

Consigli tjenesteplattform

Vi bruker kunstig intelligens til å kvalitetssikre dokumenter I ulike deler av byggeprosjektet ditt: Konkurransegrunnlag, tilbud, FDV-dokumentasjon, miljø og bærekraftsparamerte.​

Konkurransegrunnlag

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Finn Risiko og kvalitetssikring

  • Feilrefereanser og vage fomuleringer

  • Mostrindende informasjon

  • Manglende Krav

Tilbud

Last opp innkommende tilbud for prosjektet ditt i vår SaaS-tjeneste, så sjekker vi det opp mot konkurransegrunnlaget, finner blandt annet  motstridende informasjon, skjulte priser, forbehold og presiseringer.

Skjermbilde 2022-09-02 kl. 09.18.01.png

Kravspesifikasjon Leietaker

Å svare opp leietakersøk er en tidkrevende prosess, og det er kritisk å avdekke avvik mellom kravspesifikasjon fra leietaker og eiendommen som skal tilbys. Vår tjeneste  finner raskt uoverensstemmelser mellom leietakers krav og leveringsbeskrivelse/konkurransrgrunnlag, og avdekker krav som kan utgjøre en risiko for Utleier.

shutterstock_530221237.jpg

Leveringsbeskrivelse

Uoverenstemmelser mellom leveringsbeskrivelser og hva som faktisk bestilles i entreprisen finnes i neste alle prosjekter. Dette utgjør en potensielt stor risiko, men kan være veldig tidkrevende å avdekke. Vår tjeneste sammenligner disse beskrivelsene opp mot hverandre og viser deg avvikene.

Skjermbilde 2022-09-02 kl. 08.01_edited.jpg

FDV-dokumentasjon

FDV-dokumentasjon av høy kvalitet er en forutsetning for effektiv drift. Å kvalitetssikre FDV-dokumentasjonen ved overlevering er en tidkrevende og lite inspirerende oppgave. Vår tjeneste gir deg innsikt i kvaliteten på oversendt FDV-dokumentasjon før du aksepterer leveransen.

kyoshi-reyes-wodjj9GqzSY-unsplash.jpg
Skjermbilde 2022-09-02 kl. 09.43.27.png
Skjermbilde 2022-09-02 kl. 09.11.39.png
Skjermbilde 2022-09-02 kl. 09.11.39.png

Optimalisering av teknisk rom

Vi lanserer snart en tjeneste for risikoreduksjon i kvalitetssikring av FDV-dokumentasjon, miljø og bærekraftsparamerte.​

Hotellromoptimalisering

Klarer vi å unytte kvadratmetrene våre bedre, kan vi bygge mindre nytt. Våre romoptimaliseringsalgoritmer tester millioner av løsninger og finner den beste planløsningen for ditt hotellprosjekt på kort tid.

Screenshot 2022-06-18 at 07.10.51.png