Konkurransegrunnlag

Skjermbilde 2022-09-02 kl. 09.24.27.png

Last opp hele konkurransegrunnlaget ditt i vår SaaS-tjeneste, så sjekker vi for manglende krav, feilreferanser, vage fomuleringer og motstridende informajon.

Tilbud

Last opp innkommende tilbud for prosjektet ditt i vår SaaS-tjeneste, så sjekker vi det opp mot konkurransegrunnlaget, finner blandt annet  motstridende informasjon, skjulte priser, forbehold og presiseringer.

Skjermbilde 2022-09-02 kl. 09.18.01.png

Kravspesifikasjon Leietaker

Å svare opp leietakersøk er en tidkrevende prosess, og det er kritisk å avdekke avvik mellom kravspesifikasjon fra leietaker og eiendommen som skal tilbys. Vår tjeneste  finner raskt uoverensstemmelser mellom leietakers krav og leveringsbeskrivelse/konkurransrgrunnlag, og avdekker krav som kan utgjøre en risiko for Utleier.

shutterstock_530221237.jpg

Leveringsbeskrivelse

Uoverenstemmelser mellom leveringsbeskrivelser og hva som faktisk bestilles i entreprisen finnes i neste alle prosjekter. Dette utgjør en potensielt stor risiko, men kan være veldig tidkrevende å avdekke. Vår tjeneste sammenligner disse beskrivelsene opp mot hverandre og viser deg avvikene.

Skjermbilde 2022-09-02 kl. 08.01_edited.jpg

FDV-dokumentasjon

FDV-dokumentasjon av høy kvalitet er en forutsetning for effektiv drift. Å kvalitetssikre FDV-dokumentasjonen ved overlevering er en tidkrevende og lite inspirerende oppgave. Vår tjeneste gir deg innsikt i kvaliteten på oversendt FDV-dokumentasjon før du aksepterer leveransen.

kyoshi-reyes-wodjj9GqzSY-unsplash.jpg